Poate nu o luna, dar cu siguranta puteti avea cel putin 7 zile miere. Trebuie doar sa va hotarati daca apelati sau nu la o agentie de turism. Si romanii au inteles ca o rezervare facuta din timp inseamna si o economie. Lucru confirmat si de companiile aeriene, care deja au vandut o mare parte dintre locurile pentru vara aceasta. De pilda, un bilet dus-intors la Roma cu plecare in iulie va costa acum 40 de euro.

Daca vreti o luna de miere in Londra sau in Lisabona platiti 100 de euro, cu toate taxele incluse. Adica de 10 ori mai putin decat daca l-ati achita inainte de calatorie. Nici agentii de turism nu se lasa mai prejos. Au iesit si ei cu oferte tentante pentru romanii proaspat casatoriti: de pilda, o vacanta de doua persoane la jumatate de pret.

Loc in avion la clasa business, pahare de cristal, sampanie frantuzeasca, limuzina la scara, un apartament in care dorm de obicei regii, plin de petale de trandafir si cina romantica pe malul marii. Asta va asteapta daca alegeti o luna de miere in Tenerife, la 5 stele. Dati in schimb 860 de euro de persoana.

Sau poate vreti sa va relaxati in Mauritius? Atunci, cu siguranta sotia nu plateste nimic pentru cazare la 6 stele. Nu uitati de transport, care costa aproximativ 600 de euro de persoana. Este bine sa stiti ca de aceste oferte beneficiaza si romanii care sarbatoresc nunta de argint sau, mai frumos, pe cea de aur.

Daca totusi nu aveti foarte multi bani la dispozitie, optati pentru o capitala europeana. O saptamana de miere la Barcelona intr-un hotel de 3 stele va costa in jur de 500 de euro, cu tot cu avion. La Paris, in schimb, suma sare pana la 1.000.

Vreti sa zburati la Roma sau la Paris cu 40 de euro dus-intors? Acum e momentul sa va luati bilet! Vezi de ce!