Noul proiect al chinezilor va fi unul roz, la propriu, simbolizand spectaculoasa culoare a apusului din Wuhan, capitala Chinei Centrale.

Turnurile vor fi gata in 2017/18 si spera sa ia fata Kingdom Tower ale carui lucrari vor fi incheiate tot in 2018. 

Ambitiosul proiect va reprezenta cea mai inalta pereche de turnuri, potrivit echipei de design Chetwoods Architects din Marea Britanie. Acestea vor fi construite pe o insula, intr-un lac. Vor delimita o zona comerciala si una culturala.

Arabia Saudita a inceput deja constructia Kingdom Tower in Jeddah. Acesta va costa 1,23 miliarde dolari. Va avea 200 de etaje si vedere asupra Marii Rosii. Vor fi folosite 80.000 de tone de otel, potrivit Saudi Gazette. Construirea unei asemenea structuri pe coasta, unde apa sarata poate face mai mult rau, nu e un pariu tocmai usor de castigat. Fundatia de 60 m adancime va trebui sa reziste la apa sarata a oceanului. Viteza vantului este iarasi un aspect important. Pentru a face fata, turnul isi va schimba cu regularitate forma. O alta provocarea va fi livrarea betonului pentru constructie la ultimele etaje.  Adrian Smith + Gordon Gill Architecture se ocupa de designul proiectului.