Pe litoral, "Bebe all inclusive", "Prichindel" si "Junior", in functie de varsta copilului, sunt noutatile acestui sezon. Pe langa facilitatile de cazare si masa adaptate celor mici, apar si noutati:

SINCRON Luiza LeSinschi, asistent manager hotel: "spatiile de joaca: cel din interiorul hotelului unde beneficiaza de personal de supraveghere specializat, cel de pe plaja privata a hotelului unde sunt supravegheati pana seara, de o piscina pt copii cu apa incalzita si cu jucarii".

Hotelierii spera ca astfel parintii vor prefera sa-si faca tot concediul pe litoralul nostru.
"S-a dovedit ca ei stau mai mult la mare daca cineva are grija de copiii pe toata perioada sederii lor", spune Cristian Barhalescu, directorul unei agentii de turism.

Peste 40 de hoteluri de pe intreg litoralul ofera pachete all inclusive pentru copii. Trebuie sa stiti ca puteti beneficia de ofertele speciale indiferent daca va luati biletele prin agentie sau va cazati direct la receptive.
"Datorita accesarii acestor pachete se realizeaza economii deosebite la bugetul familiei putand sa petreci un sejur mai lung decat ti-ai planificat", spune Anca Nedea, managerul unui hotel.

Un sejur cu pachet family costa de la 150 de lei de persoana, intr-un hotel de doua stele din sudul litoralului, pana la 2.900 de lei, intr-o unitate de 5 stele, in statiunile din nord.