Campania "Black Friday Mareea" ofera reduceri de pana la 40% la toate destinatiile sezonului estival 2013, indiferent de lunile in care turistii isi aleg sejururile dorite. Totodata, reducerile sunt valabile si pentru oferte in orice perioada in statiunile montane din tara, dar si pentru destinatii din strainatate.

"Turistii vor avea posibilitatea de a-si alege online vacanta la munte, in strainatate, sau cea de vara, cu reduceri in destinatii precum litoralul romanesc, Grecia sau Bulgaria. Reducerile aplicate la pachetele de vacanta sunt mai mari comparativ cu ofertele obisnuite de sezonalitate de tip Early Booking", a declarat Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, citat de Mediafax.

Pachetele turistice pot fi achizitionate atat online, cat si din agentii.

Mareea este una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, cu afaceri de 10 milioane de euro anul trecut. Agentia a preluat anul trecut hotelurile Mercur-Minerva din Mamaia, pe care le-a transformat in complex all inclusive. Tot in all inclusive va fi transformat si hotelul Rozmarin din Predeal, inchiriat de agentie in aceasta toamna pentru 15 ani.

Conceptul "Black Friday", preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative ale preturilor, pentru o zi. Printre companiile din Romania care au anuntat reduceri pentru vineri se numara Orange, eMAG si Altex.

Aflati care sunt cele mai noi oferte de Black Friday pe sectiunea BF.Stirileprotv.ro

Sursa foto: www.stockfreeimages.com