Spre Venetia, compania va opera de sase ori pe saptamana, de luni pana vineri si duminica, iar catre Milano vor exista cinci zboruri saptamanale. Totodata, compania va avea cate trei zboruri pe saptamana spre Verona si Bolonia.

Zborurile vor fi operate cu avioane Fokker 70, cu o capacitate de 72 de locuri.

Pretul unei calatorii porneste de la noua euro, fara taxe.

Prin lansarea noilor zboruri directe din Bucuresti, Carpatair va opera 158 de zboruri pe saptamana spre noua destinatii in Italia.

"Prin suplimentarea numarului de curse internationale cu plecare din Bucuresti - Otopeni, Carpatair pune in practica strategia de dezvoltare pe termen mediu, care a stat si la baza achizitionarii celor trei Fokkere 70 la finele anului trecut, intarindu-si prezenta in Bucuresti prin largirea bazei sale operationale de pe acest aeroport", a declarat vice-presedintele de marketing & vanzari al Carpatair, Paula Ardelean.

Compania a inceput operarea zborurilor din Bucuresti spre Italia in octombrie 2009, cand a introdus curse pe rutele Bucuresti - Ancona si Bucuresti - Bari.

In prezent, aceste zboruri au o frecventa de trei curse pe saptamana.

In martie, Carpatair a introdus zboruri si din Craiova spre Italia, Roma si Milano, acestea fiind operate de doua ori pe saptamana.