Lizard Island, descoperita de exploratorul britanic James Cook, in 1770, intr-un arhipelag situat in Marea Coralilor, este considerata in prezent parc national. Pe acest coltisor de rai se poate ajunge doar cu avionul, cel mai apropiat aeroport aflandu-se in localitatea Cairns, la 150 de mile departare.

O vacanta pe Lizard Island nu este una tocmai ieftina, dar acest lucru n-ar trebui sa fie o problema pentru un print. O noapte de cazare la Resortul Great Barrier Reef din Lizard Island costa 3.300 de dolari, insa al doilea succesor la tronul britanic a vrut ca in vacanta pe care o va petrece alaturi de Kate, sa poata face scufundari in Marea Bariera de Corali, conform Sunday Mirror.

"Intotdeauna mi-am dorit sa fac scufundari in Marea Bariera de Corali", ar fi spus printul William cu ocazia unei vizite recente in Cairns, potrivit jurnalistilor de la Sunday Mirror.

"Trebuie sa ma intorc aici, poate ca ne vom petrece luna de miere in Cairns", a adaugat apoi William.

Inainte sa plece insa in luna de miere, cei doi indragostiti isi vor petrece noaptea nuntii la Palatul Buckingham din Londra, urmand ca a doua zi sa mearga la castelul Balmoral, din Scotia.

Daca vrei sa traiesti o experienta inedita, alaturi de cei mai mediatizati printi ai momentului, arunca un ochi peste  fotografiile de mai jos, pentru a vedea cum arata Lizard Island, locul in care William si printesa lui, Catherine, urmeaza sa-si petreaca luna de miere.