Avem totusi si o veste buna pentru cei care vor sa vina pe litoral. Apa marii are in jur de 21 de grade, deci este numai buna pentru o baie. Si tot meteorologii sunt cei care ne inveselesc si ne anunta ca vremea calda se va mentine tot weekendul.

In ceea ce priveste modalitatile in care poti sa te distrezi pe litoral, nu prea ai ce face in aceste zile pe litoral. De altfel, multe terase, cluburi si restaurante sunt inchise. Doar trenuletele de agrement mai anima Mamaia.

Sotii Danila sunt din Bucuresti si s-au bucurat ca niste copii cand au ajuns la mare. Ea este infirmiera si are o leafa de 600 de lei. El munceste cu ziua. Cu alte cuvinte, daca nu ar fi prins un bilet prin programul "Litoralul pentru toti" s-ar fi multumit cu bronzul de la iarba verde. Oricum, au facut o zi intreaga cu scuterul pana la Mamaia. Nisipul plin de gunoaie si terasele ferecate le-au lasat un gust amar din prima zi.

Dezamagirile se tin lant pentru bietii oameni care simt ca au nimerit intr-un loc parasit. Descopera ca au ratat primul spectacol de la delfinariu, asa ca pana la urmatorul ar vrea se se plimbe cu telegondola. Doar ca aceasta nu functioneaza decat sambata.

Blazati, oamenii pornesc la pas catre cazinoul in parasire. Ajungem iar la Definariu pentru cei trei delfini chinezi. Reprezentatia lor dureaza numai 20 de minute, iar un bilet costa 25 de lei.

Prea bogati nu sunt nici ceilalti turisti care au venit la mare in aceasta perioada. Deocamdata sunt doar 5.000 de oameni la mare. Si se plictisesc impreuna.