Daca vrei sa fugi in weekend, pentru un strop de relaxare, afla ca hotelierii din toata tara au pregatit diverse pachete pentru indragostiti. Iata aici niste sugestii pentru weekendul acesta.

In vecinatatea centrului istoric al orasului Zalau, poti petrece trei nopti, in functie de preferinta, la un hotel de patru stele. Platesti doar 144 de lei pentru doua nopti intr-o camera dubla si stai trei! In plus, ai inclus si micul dejun.

Te poti relaxa si la Baile Onesti intr-un complex de trei stele situat intre dealurile impadurite din imprejurimi, o camera dubla costa aici intre 158 si 200 de lei, iar un apartament ajunge pana la 280 de lei.

In Moroeni, te poti bucura de frumusetea naturii intr-un complex de trei stele, situat la 1.600 de metri altitudine. Pachetul este de doua nopti (298 de lei) si include cazarea in camera dubla, micul dejun, accesul la SPA (pisicina, jacuzzi si sauna) si bineinteles o cina romantica (Valentine`s Candle Light).

In Brasov, exact incentrul istoric al orasului, gasesti o oferta la trei stele, cu 300 de lei pentru o camera dubla si mic dejun.

Alta oferta tentanta gasesti la 18 kilometri de Baia Mare, la o altitudine de 432 de metri, la poalele muntelui Ignis, intr-o zona mirifica. O camera dubla costa aici 233 de lei.

Tot 300 de lei te costa si o camera dubla intr-un hotel de trei stele din  Baile Herculane, unde te poti destinde cu diverse pachete welness. Oferta include doua nopti de cazare, surprize in camera, pentru indragostiti, relaxare la Spa, acces gratuit la piscina si la sala de fitness si o cina romantica sambata seara.

Pentru 89 de lei de persoana pe noapte, poti sa te distrezi si-n Bacau, intr-o vila moderna, de patru stele, situata chiar in centrul orasului. In oferta intra cazarea intr-o camera dubla, matrimoniala si micul dejun.

Si in Rucar se sarbatoreste Sfantul Valentin. 65 de euro (de persoana) te costa o noapte la un club de patru stele de aici. In pachet intra micul dejun, pranzul si nu in ultimul rand o cina speciala, in ton cu evenimentul. Surprizele nu se opresc aici. Sambata noaptea se organizeaza o petrecere romantica (candle party) la care vei avea parte si de melodii de dragoste, cantate la chitara in jurul focului.

In Poiana Brasov, hotelierii s-au gandit la toate. Rasfatul costa insa. Spre exemplu, la o vila de patru stele, platesti 300 de lei (de persoana) pentru doua nopti de cazare, mic dejun, o cina romantica si nu in ultimul rand o plimbare cu trasura.

Daca vrei sa te plimbi romantic pe malul marii, afla ca si aici sunt oferte bunicele. In Mamaia, spre exemplu, platesti doar 139 de lei (de persoana) pentru un hotel de patru stele, situat foarte aproape de plaja. In pachet intra o noapte de cazare intr-o camera matrimoniala cu vedere la mare si mic-dejun si o cina romantica, pe care poti s-o servesti chiar in camera. In plus, ai acces gratuit la sala de fitness, sauna si jacuzzi.

Daca insa n-ai prea mult chef sa pleci din oras, poti sa ramai in Bucuresti. 45 de euro te costa un pachet de doua nopti, cu mic dejun si o cina romantica la un hotel cochet din Bucuresti. In plus, vei fi asteptat de gazda cu petale de trandafiri pe pat, bomboane de ciocolata si o sticla de vin.

Ce evenimente au loc in tara?

In Cluj dragostea se va sarbatori prin sport, duminica, incepand cu orele 14:00, in cadrul evenimentului Run 4 Love, organizat in parcarea exterioara a Iulius Mall. Ia-ti asadar perechea si participati impreuna la probe precum: maraton in tandem, cursa cu obstacole si cursa cu biciclete in tandem. Intrarea e libera si unde mai pui faptul ca te vei distra pe cinste. Mai multe informatii despre cum te poti inscrie la eveniment, gasesti aici.

Bineinteles ca Ziua Indragostitilor nu putea ramane sarbatorita fara concerte. Asadar, luni, pe 14 februarie, Incepand cu orele 19.30, la Sala Palatului, Directia 5 ii invita pe toti cei ce stiu sa iubeasca, la un concert dedicat dragostei!

Evenimentul va coincide cu lansarea cei mai nou disc al trupei, albumul "Clasic". Biletele variaza intre 70 si 150 de lei si se gasesc la Sala Palatului sau pot fi cumparate online.

Taxi va sustine un concert de Dragobete, pe 24 februarie, intr-un club bucurestean. Biletele la concertul "Cele doua cuvinte" pot fi cumparate cu doar 30 lei din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online.

Valentine's Day este Ziua Indragostitilor in traditia occidentala si se sarbatoreste pe 14 februarie. De regula, in aceasta zi, multi oameni ii fac "suprize romantice" partenerului de viata sau trimit felicitari unei iubiri secrete.

Dragobetele este echivalentul romanesc al Sfantului Valetin si se sarbatoreste pe 24 februarie.