Unul dintre cumpărători este fondul de investiții Revetas Capital, care mai deține în România mall-ul Vitantis din București.

Pentru hotelurile Radisson din București, respectiv Radisson Blu și Park Inn, Elbit a încercat să obțină 185 milioane euro.

Israelienii au vândut către două fonduri de investiții întreaga participație, de peste 98%, deținută la Radisson, tranzacția urmând să fie finalizată luna viitoare.

Elbit Imaging anunţa, în august, că a semnat o scrisoare de intenţie cu un fond de investiţii pentru a vinde 98,2% din compania care deţine hotelul Radisson din Bucureşti cu 177,5 milioane euro, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul bursei americane Nasdaq, citat de News.ro.

Complexul Radisson din Bucureşti, care include hotelurile Radisson Blu şi Park Inn, are în total 763 de camere.

Al doilea hotel sub brandul Radisson Blu din România ar urma să fie deschis în prima parte a anului 2018 la Braşov, printr-o investiţie de 10 milioane euro, în urma unui contract de franciză semnat în noiembrie 2016 de Carlson Rezidor Hotel Group, care deţine brandul, şi Tresor Com, o companie controlată de familia Neamţu din Braşov.