Daca va rezervati biletele pana la sfarsitul acestei luni, puteti calatori dus-intros la Dublin, in iulie si august cu 112,95 de euro/persoana (taxele incluse), prin compania Aer Lingus Irish Airlines. Tot pentru Dublin si compania low-cost Blue Air are o oferta de 19,99 euro/persoana/dus, cu taxele de aeroport incluse, insa nu sunt incluse taxele de tranzactie si alte taxe.

In oferta Blue Air, pentru iulie-august, la pretul de 19,99 intra si Barcelona, Paris, Larnaca, Paphos, Malaga, Londra, Lisabona, Madrid, Nisa, Valencia sau Florenta. Conditiile sunt aceleasi.

O alta oferta pentru varful de sezon este ruta Bucuresti-Bologna. Mai précis in data de 20 iulie puteti face aceasta cursa dus-intors cu 80 de euro.

Easy-Jet vine cu o promotie in aceasta perioada pentru cursa Bucuresti-Milano, la 88 de euro (16-19 iulie). Easy Jet mai scoate la bataie Madrid cu 72,99 de euro/persoana si Milano la pretul de 23,99 de euro pentru lunile iulie-august.

Tot in iulie, mai précis de pe 17 ale lunii, puteti merge Bucuresti-Roma cu doua preturi: 31 de euro la Wizz Air sau 52 de euro la Blue Air.

Pentru capitala Frantei, Paris, avem urmatoarele oferte valabile in luna iulie: 50 de euro/persoana la compania low-cost Wizz-Air, 87 de euro/persoana la Lufthansa sau 117 euro/persoana la Blue Air.

Destinatii precum Munchen, Berlin si Copenhaga, le veti gasi in varful de sezon in oferta companiei Niki, la pretul de 98,95 de euro/persoana, cursa dus-intors.

Aceeasi companie va ofera si Viena, la 58 de euro/persoana in iulie-august.