Asadar, un pachet de 8 zile, adica 7 nopti, la hoteluri de 4 stele, cu micul dejun inclus va va costa, in functie de destinatie, intre 950 si 1.300 de euro.

“Tarifele asigura cazarea cu micul dejun, transferuri private aeroport-hotel-aeroport si taxele de aeroport. Spre exemplu, o vacanta in Thailanda ajunge la 950 euro,  pentru Mexic va trebui sa platiti ceva mai mult, adica 1.200 euro. De asemenea, Curacao este un loc deosebit de frumos, iar o asemenea vacanta costa in jur de 1.300 de euro. Maldivele ajung la 950 de euro, sejurul”, a declarat pentru incont.ro Sorin Stoica, director general al agentiei de turism Eturia.

Pentru Thailanda, puteti gasi si preturi mai scazute, daca, bineinteles, renuntati la stelele unitatii de cazare. Astfel, pentru un sejur la un hotel de 3 stele, tariful este de 870 de euro.

Tenerife - Cele mai mici preturi pornesc de la 750 de euro pentru 7 nopti de cazare si ajung pana la 900 de euro. Din nou vorbim de unitati de cazare de trei stele, iar diferentele de pret se gasesc in numarul meselor incluse in pret.

Pentru Republica Dominicana, in piata se gasesc cateva oferte pentru vacante la hotelurile de 4 si 5 stele, cu regim all-inclusive. Preturile se invart in jurul sumelor de 970-1.000 de euro.

Daca sunteti mai putini pretentiosi, puteti gasi cazare si la 760 de euro, la unitatile de 3 stele. Desi pretul este vizibil mai mic, veti beneficia si aici de regimul all-inclusive.