Nu este personajul principal al filmului "Up in the Air" si, spre deosebire de George Clooney, actorul principal din filmul regizat de Jason Reitman ale carui destinatii erau stabilite de altii, Razvan Dumitru calatoreste unde vrea el.

Din pasiunea pentru calatorii, Razvan Dumitru a experimentat 645 de zboruri internationale, prin care a strabatut 850.000 de kilometri. Chiar daca nu a ajuns la 10 milioane de mile de zbor ca personajul interpretat de George Clooney, romanul din Bucuresti se lauda cu aproape 500.000 de mile adunate in timp si cu calatorii in Brunei, Coreea de Nord, India sau alte tari exotice.

Dupa ce a dedicat 53 de zile din viata lui zborului cu avionul, Cezar Razvan Dumitru spune ca a invatat multe despre diferentele culturale si despre modul cum pot fi acestea exploatate in businessul international; in continuare isi doreste sa vada si alte urme ale marilor civilizatii, dar si orasele prezentului.

Pasiunea pentru calatorii o are de mic, cand era fascinat de Stefan cel Mare, Alexandru Macedon si Gingis Han, insa a inteles cu adevarat cat este de frumos sa calatoresti abia cand a ajuns in Olanda, prima tara straina pe care a vizitat-o datorita unei burse de studiu pe care o primise la Universitatea din Maastricht.

Citeste continuarea pe www.zf.ro!