Furiosi si dezamagiti, turistii pacaliti au navalit in sediul agentiei. Unii dintre ei au fost intorsi din drum de la aeroport.

"In 20 iulie am platit 1.400 de euro, 7 zile, Turcia, in Antalya. Vrem banii inapoi. Dansii mi-au propus aseara o solutie: banii in rate sau concediu alta data. Ceea ce nu e ok", povesteste un pagubit.

Fara sa explice ce problema a  aparut intre partea romana si operatorul din Turcia, reprezentantii agentiei de turism sustin ca ei i-au avertizat pe clienti cu o zi inainte ca plecarea se amana.

"Comenzile sunt facute, eu am inteles ca ori se anuleaza, ori se reruteaza pe alta data de plecare, daca nu, trebuie inapoiati banii", spune Marius Ilie, reprezentantul agentiei de turism.

Clientii care s-au trezit ca isi vor petrece concediul acasa, fara  bani, incearca sa isi faca dreptate pe cale legala si au depus plangeri la ANPC si la politie.

Doar trei familii din tot grupul au plecat, intr-un tarziu, in vacanta. Insa cu mari eforturi, inclusiv financiare. Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz.