Mihai Vasile locuieste in Bihor, lucreaza in industria petroliera si a colindat toata lumea. Dupa o vizita in Spania, gandul i-a ramas la o casa de tip dom, pe care a vazut-o undeva langa Malaga.

Mihai Vasile: "Am visat si am reusit, am facut-o. Dar e foarte foarte migalos, am studiat o gramada, am facut machete peste machete pana mi-a iesit, ca din prima n-a iesit nicicum. Casa-i facuta dintr-un joc de triunghiuri, care formeaza pentagoane si hexagoane. "

Casa mai putin obisnuita pentru tara noastra a "crescut" pe un deal, intr-un peisaj de basm.

Si-a implinit visul cu ajutorul cumnatului si socrului. Cu mai putin de 10.000 de euro, au reusit sa ridice constructia care are un mare avantaj:

Mihai Vasile: "Caldura. Are o circulatie naturala. Se ridica in sus, fiind peretii rotunzi coboara inapoi si foarte, foarte putina energie, lemne foarte putine folosim. Pe interior avem lambriurile, pe exterior avem asteriala, membrana bituminoasa si dupa aia pus tegola. "

Casa de tip dom are doua dormitoare, baie, un living primitor, dar si un loc special: o mini-mansarda tot interioara.

"Aici dorm eu cu prietenii. Aici ne ascundem, hahaa, si nu ne vede nimeni. Si dimineata nu ne da nimeni jos de-aicea, ca blocam scara."

Prietenii care i-au trecut pragul au fost fascinati, asa ca Mihai are deja mai multe comenzi pentru astfel de locuinte. Cat despre el, de un lucru este sigur: "Pfuaa, nu mai ma mut niciodata de-aici. Aici o sa stau la pensie."