Hotel Epoque pune la dispozitia oaspetilor spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament si are servicii personalizate adica ofera inclusiv optiunea de a fi asistat de un valet personal pe parcursul sejurului.

Hotel Epoque este situat langa Parcul Cismigiu, iar arhitectura si designul interior au fost concepute in armonie cu imprejurimile si istoria locului.

Cu o investitie de 8 milioane euro, D&M Perfect Real Estate este initiatorul si dezvoltatorul proiectului. Managementul hotelului este asigurat de Trend Hospitality.

“Epoque este un produs de nisa, creat pentru a raspunde exigentelor targetului sau. Clientii Epoque pretuiesc individualitatea si intimitatea, sunt obisnuiti cu un grad ridicat de comfort si isi doresc multa atentie. Ei au nevoie de rafinament si seninatate, dublate de facilitati si tehnologii care sa le ofere o experienta de business si leisure impecabila. Sunt incantat sa introduc pe piata acest concept cu caracteristici unice in Bucuresti”, a declarat Antoni Kuhnen, General Manager Epoque Hotel.

Citeste si Cum arata cel mai luxos hotel din tara si ce planuri au proprietarii lui cu el - GALERIE FOTO