Cum suna inediata propunere? "De inchiriat, ducat atractiv, in Alpii dintre Elvetia si Austria, doar pentru 70.000 de dolari pe noapte. Primiti si cheia la sosire".

Oferta a fost lansata de o societate de inchirieri. Astfel, pentru 70.000 de dolari, principatul Liechtenstein poate fi inchiriat pentru o noapte.  

Cei interesati de inedita propunere vor fi in centrul atentiei intregii populatii a statului german si anume celor 35.000 de oameni.

Citeste si:

Vrei sa cumperi o insula? China vrea sa scape de 176 de insule nelocuite

Servicii inedite

La sosirea in Liechtenstein, vizitatorilor li se vor da cheia simbolica a orasului Vaduz, dupa care vor asisa la un eveniment de degustare de vinuri, chiar in incinta castelului printului Hans Adam al II-lea, conducatorul principatului.

In oferta mai sunt incluse si focuri de artificii, plimbari cu trasura prin capitala Vaduz, schi-fond, snowboarding, rachete de zapada si drumetii pentru explorarea pitorescului peisaj.

Dar asta nu este tot. Daca turistii isi doresc ca una dintre strazile ducatului sa le poarte numele, acest lucru este posibil. Evident, oferta este valabila doar pentru scurt timp.

De asemenea, clientii isi pot tipari propriile bancnote, iar, la cerere, localnicii organizeaza si o sarbatoare stradala medievala.

Strategie de marketing - P.S: Oferta este pentru cel putin doua nopti

Desi pretul de 70.000 de dolari este stabilit pentru o noapte, in oferta se precizeaza, abia la final, ca durata minima este de doua nopti. Acest lucru duce, bineinteles, la dublarea pretului, adica 140.000 de dolari.

Daca acest pret ti se pare prea mare, afla ca agentia are si alte oferte atractive, dar ceva mai ieftine: inchirierea a sase localitati austriece si trei germane.