Daca isi asuma riscul unor plaje necuratate, cei care iubesc marea isi pot petrece sarbatorile de Pasti si pe litoralul
nostru.

In Sud, in jur de 20 de hoteluri vor fi deschise in acea perioada, cele mai multe in Mangalia. Oferta este ceva mai variata in Mamaia. Aici jumatate din hoteluri vor fi pregatite, cele mai multe de 4 si 5 stele, poate si pentru ca 1 mai este la doar doua saptamani distanta.

O camera costa pe noapte intre 200 si 500 de lei, in functie de confortul dorit. E adevarat insa ca nu avem, pentru aceasta perioada, regimul all inclusive ca vecinii bulgari, iar tarifele noastre sunt cu 20% mai mari. Cateva plaje au fost vizitate si de noul ministru al turismului, care si-a facut cu greu loc printre daramaturile de pe faleza.

In sudul litoralului, cele mai multe hoteluri au fost construite in anii '70 si putine au avut parte, de-a lungul timpului, de reparatii capitale. Atunci macar erau noi, acum, in interior, te intampina un miros puternic de mucegai.

Trei hoteluri din Venus - altadata mandria statiunii - unde tot poporul iesea la o bere si o hamsie pe faleza, sunt acum de vanzare. Cum insa oamenii de afaceri nu au rabdare cativa ani pana sa apara profitul, putini risca sa liciteze.

Multi investitori fac repede mici carpeli pe ici, pe colo, ca sa iasa cu ceva profit la sfarsitul sezonului. Se bazeaza pe fenomenul paradoxal ca romanul inca mai vine la mare, acasa.