Cei care vor sa vina in vacanta de astazi pe litoral trebuie sa stie ca in multe hoteluri se aplica programul "Zile gratuite de vacanta".

Cu alte cuvinte, primiti o zi in plus de cazare, fata de cele platite in pachet. Numarul de zile pe care turistii il pot primi in plus la un sejur platit va include si serviciile achitate initial.

De exemplu, daca turistii achita si mic dejun pe langa cazare, in zilele gratuite vor avea inclusa si o masa pentru care nu vor plati nimic.

Vezi AICI lista hotelurilor care intra in program.

Iar de la 1 septembrie se aplica programele "Litoralul pentru toti" si "O saptamana la mare". Astfel, un turist va achita putin peste 200 de lei pentru un sejur de sase nopti, la un hotel de doua stele. La trei stele, acelasi sejur va costa 250 de lei de persoana.

Cu sampanie sau bere rece. Asa a inceput petrecerea inca de dimineata pe plajele arhipline din Mamaia. Dupa buget, turistii au inchinat un pahar in cinstea tuturor sarbatoritilor de astazi

Turistii care nu s-au indurat sa plece de pe plaja pentru a participa la manifestarile din portul Constanta au putut admira de pe sezlong elicopterele militare.