Infiorati de-a dreptul ca incasarile sunt la jumatate fata de cele de anul trecut localnicii se intrec in oferte.

Spre exemplu, la un sezlong umbrela este gratis, la un grup de patru, al 5-lea sezlong e gratis si un grup de zece, berea e din partea casei. Si cei care inchiriaza hidrobiciclete pentru o ora, primesc inca o jumatate de ora gratis.

O mare disperare i-a cuprins si pe patronii de terase, care se confrunta cu criza din buzunarele turistilor. Si patronii plajelor de lux au venit cu oferte speciale pentru turisti. De exemplu, la un baldachin inchiriat pentru toata ziua, cocktailul racoritor e din partea casei.

Cele mai multe terase au introdus anul acesta meniul zilei la oferta. Adica ciorba, felul doi si desert cu 17 lei fata de 28 cat era inainte.

Daca totusi vreti sa mancati ceva rapid, atunci puteti alege o shaormerie. Si aici s-au aplicat reduceri de aproximativ 2 lei. O shaorma plus un soc va costa 15 lei, adica s-a aplicat o reducere de 2 lei.

Si patronii de magazine alimentare au promotii. O sticla de apa plata la jumatate nu costa mai mult de 2 lei. Dar sa nu ne gandim numai la stomac. Sunt cateva locuri in care daca vreti sa ramaneti cu o imagine placuta, nu platiti nimic si vedeti o sumedenie de domnisoare dragute pentru care cu siguranta ultima grija este mancarea.