Cosul mediu: 331 euro

Costul mediu platit de un roman pentru un astfel de pachet de mini-vacanta, rezervata prin intermediul Paravion.ro, este de 331 euro si include biletul de avion si 4 nopti de cazare, cu mic dejun inclus, precizeaza compania intr-un comunicat remis Incont.ro.

Clasamentul destinatiilor preferate pentru city – break a fost realizat in urma analizarii rezervarilor inregistrate pe Paravion.ro in perioada ianuarie – iunie 2013.

“Berlinul este o destinatie la moda in prima jumatate a lui 2013 si estimam sa ca va ramane pe prima pozitie in top pana la finalul anului”, declara, intr-un comunicat, Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Paravion.ro deruleaza in aceasta perioada o ampla campanie de comunicare care are ca obiectiv educarea publicului consumator in ceea ce priveste usurinta si siguranta accesarii serviciilor de rezervare de bilete de avion si de pachete de calatorie online. 

"Romanii au din ce in ce mai putin timp liber"

„Romanii devin mai mobili de la an la an – astazi sunt la birou si in week-end fac o escapada pana in Berlin sau Londra. In plus, au din ce in ce mai putin timp la dispozitie si sunt din ce in ce mai informati si mai sofisticati. De aceea, serviciile de turism ale viitorului sunt cele care ofera in primul rand mobilitate si siguranta a tranzactiilor”, adauga reprezentantul Paravion.ro.

Paravion.ro este o companie online de calatorii, parte din grupul Happy Tour. In 2012, Paravion.ro s-a lansat in turismul online din strainatate pe pietele din Bulgaria, Cipru, Turcia, Spania, Italia, Ungaria si Marea Britanie.