Grupul hotelier Hilton Worldwide a inceput din toamna anului trecut o campanile agresiva de extindere in Romania, semnand in luna noiembrie aducerea barndului DoubleTree Hotels, la Oradea, unitate ce isi va avea deschiderea oficiala in toamna acestui an. Alaturi de DoubleTree, Hilton vrea sa aduca in Romania toate cele sapte branduri ale grupului in urmatorii trei-cinci ani, planul companiei fiind de a ajunge la 25 de unitati hoteliere la noi in tara.

Tot in toamna anului 2009 compania prezenta intentia de a deschide primul hotel al brandului destinat segmentului “economy”- Hampton by Hilton.   

Hotelul, care cel mai probabil va fi clasificat la trei stele, va fi deschis in Brasov, la jumatatea lui 2011, si va intra in competitie cu lanturile Ibis si Express by Holiday Inn, potrivit spuselor lui Mike Collini, vicepresedintele de dezvoltare pentru Europa de Nord al grupului Hilton.  

 Intentiile reprezentantilor companiei hoteliere in privinta brandului Garden Inn sunt de a “ataca” si provincial, printre orasele vizate numarandu-se Constanta, Iasi, Timisoara, Craiova sau Cluj.