Brad Pitt si Angelina Jolie au fost fermecati de peisajele de o rara frumusete de pe insula Santorini.

Cel mai faimos cuplu de la Hollywood a investit 5,5 milioane de euro intr-o resedinta de lux, construita din roca vulcanica, in stilul arhitecturii marocane.

E un mare mister insa cand cuplul Brangelina si "echipa" lor de copii vin in Santorini.

"Nimeni nu poate intra acolo, nimeni nu are acces. Resedinta este inconjurata de ziduri foarte inalte si nimeni nu poate vedea ce se intampla dincolo de acestea", spune Andreas Patinioti, de la Administratia Hotelurilor.

Si Jack Nicholson are o casa pe insula considerata de unii un colt din mitica Atlantida.

La fel, Tom Hanks - poate la indemnul sotiei sale cu sange elen, Rita Wilson - a investit o parte din avere in insulele din Marea Egee, mai exact in Antiparos, unde are o impozanta proprietate de vacanta, cu un domeniu de cateva hectare.

Rowan Atkinson - mult mai cunoscut ca Mister Bean - se bucura de soarele verilor grecesti, refugiindu-se in Andros.

Lista celebritatilor cu proprietati in insulele din Marea Egee e lunga si ii mai include si pe Sean Connery, Roman Abramovici, dar si pe noul rege al Olandei, Wilem Alexander.

Jean Paul Gaultier vine in Grecia de 4 - 5 ori pe an. Adora vacantele in Mykonos si se spune ca si-ar fi cumparat un apartament intins pe doua etaje, intr-un bloc de lux din centrul Atenei, cu o splendida vedere spre Acropole.

Si Kurt Russel si Goldie Hawn s-au interesat de piata imobiliara din Skiathos, iar Richard Gere si Julia Roberts prefera linistita insula Patmos, inspirati de convingerile lor budiste si nevoia de meditatie.