In acest hotel de cinci stele din Azuga reducerile sunt cat se poate de clare. Astfel, pretul unui sejur de 4 nopti pentru o persoana a scazut de la 750 de euro cat era de Craciun si Revelion, la 225 de euro. Clientul are acces la SPA, internet in camera, parcare subterana si loc special pentru echipamentul de schi. Cei care s-au considerat ghinionisti pentru ca n-au putut ajunge aici de sarbatori, si-au dat seama ca, de fapt, au avut noroc.

Acestor oferte li se adauga cea cazuta din cer! Acum, la munte, e zapada cum nu a mai fost in aceasta iarna, iar meteorologii spun ca va mai ninge.

Schiorii au si reduceri: transport gratuit de la hotel la partie, iar monitorii si echipamentul de inchiriat costa cu pana la 20% mai putin. Cateva hoteluri asigura si schipass.

Cel mai des intalnite sunt sejururile la pensiuni si hoteluri de 3 stele in care platesti trei nopti si stai patru. Totul pentru 100 de euro de persoana. De exemplu, intr-o pensiune din Rasnov cu 9 camere petrec 12 persoane. Pentru o saptamana, fiecare plateste doar 65 de lei. Au o bucatarie complet utilata, iar turistii se autogospodaresc.

Zapada trece de o jumatate de metru si toate partiile de pe Valea Prahovei sunt in perfecta stare.