Hotelul de cinci stele Crowne Plaza din Bucuresti, detinut de omul de afaceri George Copos, a cerut declasificarea la patru stele, ceea ce ii permite gazduirea unor evenimente organizate de jucatorii din farma, conform unor surse din piata. In mod oficial, conducerea hotelului spune ca decizia a fost luata pentru repozitionare.

"Ca urmare a dorintei noastre de a ne repozitiona pe piata in functie de standardul InterContinental Hotels Group, care plaseaza brandul Crowne Plaza la nivel «upscale», am solicitat la Ministerul Turismului acordarea certificatului de clasificare de 4 stele ca nivel de confort pentru toate camerele de tip standard", a declarat pentru ZF Franz Rattenstetter, directorul general al hotelului.

Daca la inceputul anului pe site-ul Ana Hotels, care detine hotelurile Crowne Plaza si Athenee Palace Hilton, se prezentau cele doua hoteluri ca fiind unitati de cinci stele, acum Crowne Plaza apare ca un hotel de patru stele. Si pe site-ul international de rezervari booking.com, hotelul Crowne Plaza este prezentat ca fiind clasificat la patru stele.

Cu toate acestea, Crowne Plaza continua sa fie prezentat pe alte siteuri ca un hotel de cinci stele.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.zf.ro