Iata 10 hoteluri dintre cele mai cunoscute hoteluri construite in copaci, intr-un top intocmit de Business Insider:

1. Tsala Tree Top Lounge se afla in sudul Africii. Camerele hotelului sunt construite din piatra, lemn si sticla. Tarifele ajung la aproape 400 de dolari pe noapte.

2. Ariau Amazon Towers este cel mai mare lant de hoteluri suspendate din Brazilia. Hotelul ofera pachete complete pentru oaspetii sai, punandu-le acestora din urma la dispozitie nu doar camere pentru odihna, ci si trasee in imprejurimi si alte activitati distractive.

3. Winvian se gaseste in Connecticut, in nord-estul Statelor Unite. Hotelul include mai multe casute suspendate in copaci. Pretul unei casute porneste de la 500 dolari si poate ajunge si la 900 dolari pe noapte.

4. In Costa Rica gasim Tree House Lodge, complex care face legatura intre „receptia” hotelului si camerele oaspetilor printr-o punte  suspendata. Tariful unei camere este de 300 dolari pe noapte pentru doua persoane.

5. Sanya Nanshan Treehouse Resort este localizat in China si ofera o priveliste superba spre, surpriza, ocean. 122 de dolari scot din buzunar turistii care vor sa-si petreaca o noapte de cazare aici.

6. Tree House Cottages din Manali, India, este o afacere de familie. In afara de cazarea la inalti, oaspeti pot servi si mancare gatita. Tariful pleaca de la doar 50 de dolari pe noapte.

7. Tree House Hideway este amplasat la marginea parcului national Bandhavgarh din India. Dotat cu camere moderne si bai, complexul indian include toate facilitatile unui hotel obisnuit, terestru. Preturile camerelor variaza intre 250 si 420 dolari pe noapte.

8. Redwoods Treehouse se afla intr-o padure restrasa din Noua Zeelanda. Camerele sunt suspendate la trei metri distanta de pamant. In plus, acestea sunt destul de spatioase: se pot caza si 30 de persoane intr-o singura incapere, scrie Business Insider.

9. Tree House Point, localizat in Washington, SUA, le ofera turistilor care vor sa evadeze din aglomeratia marilor orase americane doua case de vacanta, aflate la diar 30 de minute de mers de Seattle.

10. Hapuku Lodge se gaseste tot in Noua Zeelanda. Complexul de casute suspendate in copaci ofera vedere atat spre munti, cat si spre coasta Pacificului. In plus, dimensiunile camerelor variaza, in functie de fiecare categorie de turisti: cupluri, familii cu copii etc.