Vrei detalii?

Incepand de astazi, KLM lanseaza promotia de iarna pentru zborurile europene.

Aceasta se va desfasura in perioada 02-31 decembrie 2010, calatoriile fiind valabile pana la data de 31 martie 2011.

Campania include peste 25 de destinatii europene pentru care preturile la bilete sunt reduse in medie cu 20-30% fata de cele de lista.

In aceasta campanie, KLM ofera reduceri pentru orasele din zona de nord a continentului, dar include si cateva destinatii din sudul Europei.

Astfel, calatorii vor putea zbura pana la Amsterdam si Londra cu tarife incepand de la 149 euro, Stockholm de la 159 euro, Nisa sau Barcelona de la 159 euro.

Este pentru prima data cand KLM lanseaza o campanie de promovare in preajma sarbatorilor de iarna.

“In general, clientii prefera pentru vacantele de sfarsit de an destinatii aflate la distante medii, pe cele in care atmosfera de Craciun este una autentica, precum si pe cele aflate in vecinatatea zonelor in care se practica sporturile de iarna”, a declarat Alexandru Dobrescu, director general al AIR FRANCE KLM Romania.

In perioada 02-31 decembrie 2010, clientii pot achizitiona bilete cu pret redus atat de pe platforma online www.klm.ro cat si de la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Totodata KLM va organiza in aceasta perioada un concurs, ale carui premii constau in doua iPad-uri.

Concursul se va organiza pe site-ul www.klm.ro, participarea fiind posibila numai prin inscriere, dupa achizitionarea unui bilet. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Si AIR FRANCE a scos promotii de Sarbatori pentru zborurile europene.

Oferta este valabila, in perioada 02-31 decembrie 2010 pentru calatorii pana la data de 31 martie 2011.

Campania include peste 27 de destinatii din Europa si Africa de Nord pentru care preturile la bilete sunt reduse in medie cu 30%  fata de cele de lista.

Astfel, calatorii vor putea zbura pana la Paris cu preturi incepand de la la 159 de euro, Dublin de la 169 de euro, Lisabona de la 189 euro.

Pentru Africa de Nord, destinatiile aflate in promotie sunt Alger, Casablanca si Tunis, cu preturi de la 359 euro, tarifele incluzand taxele de aeroport.  

In plus, fata de reducerile din aceasta perioada, clientii AIR FRANCE beneficiaza de avantaje  precum posibilitatea de a transporta un bagaj de 23 kg gratuit, beneficiaza de servicii de catering la bord si check-in gratuit.

In perioada 02-31 decembrie 2010, clientii pot achizitiona bilete cu pret redus atat de pe platforma online www.airfrance.ro, cat si de la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

La randul sau, Carpatair anunta ca va introduce Sales On Board pentru cumparaturile de Craciun.

Oferta de produse Sales On Board a fost conceputa astfel incat sa ofere pasagerilor posibilitatea de a alege din cat mai multe variante de produse destinate exclusiv vanzarilor la bord: bijuterii, produse cosmetice si parfumuri de renume, dar si produse unicate, din colectia proprie Carpatair.

Incepand din 2011, oferta Sales On Board va fi actualizata in permanenta in functie de evenimentele aflate in desfasurare in anumite perioade din an. Un exemplu este Valentine’s Day, pentru care Carpatair pregateste o selectie personalizata de produse destinate acestei sarbatori.

Cu prilejul sarbatorilor de iarna, Carpatair a introdus bilete la tariful promotional de 49 euro plus taxe (one-way) catre toate destinatiile externe operate in Italia, Germania, Grecia, Ucraina si Rep. Moldova.

Promotia este valabila pentru biletele achizitionate in zilele de 4 si 5, respectiv 18 si 19 Decembrie 2010, pentru calatoriile efectuate in perioada 15 ianuarie - 15 martie 2011.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, accesand www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Nu uita sa cauti oferte si pe site-ul Blue Air, dar si pe cel al Wizz Air!