Imaginile au fost filmate de reporterii Pro TV, dupa ce mai multi turisti ne-au descris pe Inspector.stirile.protv.ro ce au gasit in camerele rezervate, la un hotel de doua stele din Mamaia. Oamenii au platit 190 lei pentru o noapte.

O surpriza neplacuta au avut si cand au cerut o camera cu aer conditionat. "Pentru aer conditionat platiti separat, 20 de lei pe seara", a fost raspunsul.

Un alt turist, care a stat la acelasi hotel din Mamaia, ne-a scris si el: „Despre conditiile de cazare ce as putea sa spun, e dezastru, un internat din anii '89! Totul vechi, am ramas blocat in lift intr-o dimineata aproape o ora impreuna cu familia (din care un copil de 11 ani), nimeni nu ne-a dat vreo explicatie sau sa ceara scuze."

Cei de la receptie ne garanteaza insa ca lifturile merg fara probleme. Dar aceasta nu ar fi singura aventura din acest hotel. Un turist povesteste ce i s-a intamplat unui prieten. "I-a cazut chiuveta pe picioare si a ramas nereparata tot concediul, cu toate ca a spus la receptie."

Reprezentantii hotelului spun ca vor verifica reclamatiile. "Eu n-am primit astfel de reclamatii si era foarte firesc sa le primesc eu, daca erau reale si valabile", a declarat un reprezentant al unitatii hoteliere.

Pana la finalul anchetei, turistii dezamagiti au tras singuri concluzia: "Suntem cetateni europeni, avem si noi drepturi si vrem sa fie respectate."

Tocmai de aceea, filmati si scrieti-ne pe Inspector.stirileprotv.ro despre locurile de cazare si serviciile care v-au stricat vacanta.