''Bucurestiul se pregateste pentru sarbatoarea alb-rosie'' titreaza El Mundo, iar El Mundo Deportivo scrie ca ''Buna dispozitie domneste la Bucuresti''. El Correo isi invata cititorii ''cum sa se distreze in Bucuresti'', dar ii si avertizeaza ca la noi ''posesia de droguri se pedepseste cu inchisoarea''.

Toti corespondentii ne lauda Arena Nationala.

''Stadionul din spatele meu, inaugurat in urma cu doar opt luni, este fara indoiala cea mai noua bijuterie a Bucurestiului. Intr-un oras si o tara care incearca sa iasa dintr-o situatie economica foarte dificila, aceasta finala este considerata marea realizare a ultimilor 20 de ani'', a spus Juan Carlos Abascal, corespondent Antena 3.

Alti jurnalisti au mers in Centrul Vechi si in fan zone, pentru a vedea cum se distreaza suporterii. Unii dintre ei sunt adevarate vedete in tara lor.

"Cred ca orasul i-a primit pe fanii celor doua echipe cu ospitalitate, nu stiu daca intelegeti ce scandeaza, dar striga numele Cerato, numele meu e Cerato, jurnalist din tara bascilor", a spus Jeorge Cerato, reporter Basc Television.

Juan Palacio transmite deja de la a 5 finala UEFA.

"Din ce am vazut cat m-am plimbat, mi-a lasat o impresie buna orasul. Aveam deja niste repere fotbalistice, ii stiu pe fotbalistii romani", a precizat la randul sau Juan Palacio, reporter.

Iacob Philipusos este trimisul unei televiziuni din Atena. Si el are experienta marilor finale.

"Suntem membrii familiei Europei de Est, asa ca avem aceleasi moduri in care ne distram si sa ne bucuram, ne plac restaurantele, cafenelele, in fiecare an Bucurestiul se modernizeaza si asta ne place", a spus jurnalistul.

Carele de reportaj au fost instalate in zona stadionului, iar padurea de antene de satelit va ramane acolo pana joi dimineata.