Pana in momentul de fata, Lufthansa a anulat 6 zboruri, din cauza crizei. In urmatoarele zile, numarul anularilor va scadea, astfel incat, pana la sfarsitul grevei vom ajunge la 15 zboruri anulate. Este greu sa dam date exacte intrucat, acestea pot varia si se pot schimba in functie de greva. Clientii Lufthansa care aveau zboruri in aceasta perioada, iar ele au fost anulate, isi pot reprograma zborurile, fara costuri suplimentare, sau si le pot anula si nu platesc nimic”, a declarat pentru incont.ro Klaus Gorny, directorul de comunicare pentru Europa al companiei aeriene.

Zborurile de astazi, anulate de companie au fost catre Frankfurt si Munchen.

LH 3413 - FRA / plecare 14:35
LH 3415 - FRA / plecare 18:10
LH 3481 - MUC/ plecare 19:10
 
"Maine vor fi anulate alte opt zboruri dus-intors pe aceste rute, in timp ce pe 24 februarie sunt anulate patru zboruri, pe 25 februarie sunt anulate 3 zboruri iar pe 26 februarie un singur zbor", a declarat Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al aeroportului, informeaza Ziarul Financiar.

Singurele surse care nu sunt afectate sunt cele pe ruta Bucuresti-Dusseldorf. Si pilotii companiei low-cost Germanwings sunt in greva, insa momentan zborurile din Romania nu au fost afectate.

Operatorul aerian german Lufthansa, al doilea ca marime din Europa, si-a suspendat astazi, in jurul pranzului, 67% din zboruri in conditiile in care pilotii au declansat o greva de patru zile,potrivit Bloomberg.