Noile curse directe Tarom au program dupa-amiaza, respectiv in zilele de luni, miercuri si vineri cu plecare la ora 15:05 din Bucuresti si aterizare la 18:05 in Madrid si in zilele de marti, joi si duminica, cu plecare la ora 19:00 si aterizare la ora 23:35.

"Prin modificarea programului cursei de dupa amiaza am intentionat sa raspundem cerintelor pasagerilor care ne-au solicitat mai multe zboruri directe intre capitala Romaniei si cea a Spaniei. Practic, din 13 zboruri saptamanale, 10 sunt acum directe fata de numai 7 pana acum. Restul curselor de dupa-amiaza vor opera, in continuare, cu escala la Cluj", a declarat, intr-un comunicat, directorul de marketing si vanzari al Tarom, Gabriela Bordea.

Noile zboruri directe completeaza oferta pentru calatorii Bucuresti-Madrid, fiind oferite suplimentar fata de cursa cu program in cursul diminetii care opereaza zilnic, cu plecari din Bucuresti la 8:55 si 13:00 si aterizare in Madrid la ora 11:55 si, respectiv, 17:35.

De asemenea, pasagerii pot beneficia pentru aceasta ruta de o oferta speciala de 176 euro, cu toate taxele incluse, pentru o calatorie dus-intors, la cumpararea biletelor de pe website-ul companiei, in limita locurilor disponibile.