In statiunile de pe Valea Prahovei, preturile pachetelor turistice de Craciun pornesc de la 300 de lei de persoana si ajung la cateva sute de euro, in functie de conditiile de cazare si de beneficiile incluse in oferta hotelierilor, potrivit Mediafax.

Astfel, la Busteni doua nopti de cazare cu mic dejun, masa traditionala de Craciun, acces la piscina, sauna si jacuzzi intr-un hotel de trei stele costa 301 lei de persoana.

La Azuga, un complex hotelier de trei stele are un pachet turistic care costa 443 de lei de persoana si care include trei nopti de cazare cu mic dejun, cina festiva in Ajunul Craciunului, dejun festiv de Craciun, acces gratuit la tenis de masa, jocuri Wii si 20 la suta reducere la telegondola din statiune.

Tot la Azuga, patru nopti de cazare cu demipensiune si acces SPA intr-un hotel de cinci stele costa, de Craciun, 433 de euro de persoana.

La Sinaia, pretul unui pachet turistic de Craciun intr-un hotel de trei stele este de 580 de lei de persoana si include patru nopti de cazare, mic dejun, cina festiva de Craciun, colinde, iar hotelierii promit "atmosfera de sarbatoare" in oferta facuta turistilor.

Pentru pachetele turistice de Revelion, preturile in statiunile de pe Valea Prahovei sunt, in unele cazuri, duble comparativ cu cele de Craciun.

Reprezentantii agentiilor de turism care vand pachete turistice spun ca anul acesta, in statiunile de pe Valea Prahovei preturile pachetelor turistice atat de Craciun cat si de Revelion sunt comparabile cu cele din anii trecuti.