Avi si Iuliana s-au cunoscut in urma cu doi ani. El este din Israel, ea din Romania. Imediat ce s-au gandit sa isi uneasca destinele, si-au propus ca si nunta lor sa fie una deosebita. Zile in sir au cautat pe Internet locuri pentru petrecere. In cele din urma au gasit un conac aflat la 70 de kilometri de Iasi. Au gasit un peisaj de vis, naturalete si traditionalul romanesc. "Ideea mea era sa am nunta intr-un castel. Bine, acesta nu este un castel, este un conac, dar semana foarte mult cu ceea ce-mi doream eu", povesteste viitoarea mireasa.
 
Conacul Polizu a fost construit in 1878 de familia Ghica. Pana acum opt ani, a fost lasat in paragina, dar un iesean s-a decis sa investeasca doua milioane de euro pentru a-l readuce la viata. "Suntem destul de cautati de straini din Europa, avem si cateva cereri, dar, de regula, cei mai multi sunt oaspeti de prin Statele Unite sau alte continente. Meniul poate sa varieze intre 50 de euro si 70 de euro", spune Silvia Stefanuca, reprezentant al Conacului Polizu.

Si castelul Bran a devenit deja faimos pentru nuntile elegante pe care le gazduieste. Aici si-au unit deja destinele patru cupluri de straini si in peste 2 luni va urma inca un cuplu de germani.

La Castelul Bran o astfel de nunta costa intre 8.000 si 18.000 de euro.