Britanicul Ian Powell (36 de ani) a realizat o serie de imagini spectaculoase cu uriasele constructii din Dubai, potrivit Daily Mail.

Powell lucreaza pentru un dezvoltator imobiliar din Dubai, fiind astfel martor la dezvoltarea uriasa a orasului din ultimul deceniu. Din pasiune pentru arta, dar si pentru frumusetea orasului din Emiratele Arabe Unite, Ian Powell a realizat un intreg album foto, de-a dreptul fascinant.

"Sa vezi ceata de la inaltime este ireal. Dubaiul vazut de sus este o minune. Am urmarit constructia a peste 80% din cladirile inalte din Dubai din ultimii opt ani", spune Powell, citat de cotidianul britanic.

Dubaiul gazduieste cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, cu o inaltime de 828 de metri, peste 10 de etaje si cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, desemnat anul trecut cea mai vizitata locatie de cumparaturi si distractie din lume (peste 54 de milioane de vizitatori).

Citeste si:

Englezii ne fac reclama gratuita. The Guardian recomanda turismul in Romania, inclusiv “monstruozitatile din era comunista“