Cum suna oferta cu doua vacante la pret de una? Este simplu: platesti un pachet turistic charter autocar Turcia si primesti bonus o vacanta de 8 zile in Grecia – transport propriu sau autocar, la alegerea ta. De asemenea, poti face a doua vacanta cadou rudelor sau prietenilor tai, neexistand nicio restrictie in acest sens.

Termenul - limita pentru rezervare este 11 mai, iar locurile sunt limitate asa ca va trebui sa te grabesti putin.

Oferta completa o gasesti AICI!

Daca vrei si alte oferte, te poti reorienta rapid pe www.infoturism.ro pentru ca ai tot timpul o oferta - chilipir!

Vrei la noi la mare si la soare?

Asociatia Litoral-Delta Dunarii a lansat si in aceasta primavara programul social "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", tarifele pentru sase nopti de cazare pornind de la 179 de lei de persoana.

Potrivit Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, editia de primavara a programului se desfasoara intre 3 mai si 14 iunie, iar ofertele de cazare cuprind toata gama de hoteluri.

Preturile pentru sase nopti de cazare sunt cuprinse intre 179 de lei de persoana la un hotel de o stea si 549 de lei de persoana, cu mic dejun inclus, la un hotel de cinci stele.

Sunt disponibile peste 1.200 de locuri, la 28 de unitati de cazare din Constanta, Mamaia, Eforie Nord si Eforie Sud, Neptun, Olimp, Jupiter si Mangalia, cele mai multe fiind de doua si trei stele.

Daca ai vrea sa mergi la munte, poti opta pentru Programul o Saptamana la munte si ai preturi intre 160 si 360 de lei, bani cu care te poti caza de la doua la patru stele. Oferta completa o gasesti AICI!

Daca te intereseaza o cazare mai ieftina, de la preturi incepand cu 50 de lei pe zi, dar in conditii, uneori, chiar mai mult decat decente, poti "vana" o oferta pe site-urile de deal-uri. Incearca pe adulmec.ro.