Sejururi la preturi intre 275 si 1.800 de lei la Busteni sau Sinaia, de Paste si 1 Mai
 
Pentru Paste hotelierii au pregatit mese festive cu meniuri traditionale, iar pentru 1 Mai ofertele hotelurilor includ gratar in aer liber.
 
Potrivit reprezentantilor Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, tarifele la ofertele de Paste de anul acesta sunt, in medie, cu zece procente mai mari comparativ cu cele de anul trecut, majorarea fiind justificata prin faptul ca hotelierii au diversificat serviciile, incluzand in oferte locuri de joaca pentru copii, transport catre biserica in noaptea de Inviere, dar si alte facilitati.
 
Cele mai cautate statiuni sunt Sinaia si Busteni, unde mai mult de jumatate din locurile de cazare sunt rezervate deja pentru perioada sarbatorilor de Paste, scrie Mediafax.
 
La Sinaia, un hotel de patru stele a pregatit oferte care includ trei, patru sau cinci nopti de cazare. Preturile pornesc de la 1.500 de lei de persoana pentru trei nopti intr-o camera dubla standard si ajung pana la 3.000 de lei de persoana pentru cinci nopti de cazare intr-un apartament. La acest hotel pachetul turistic include mic dejun, cina de Paste, acces la centrul SPA si internet wireless gratuit. Copiii cu varste de pana la zece ani au cazare si mic dejun gratuite.
 
Un hotel de trei stele din Sinaia, destinat exclusiv nefumatorilor, vine cu oferte speciale de Paste, la preturi care pornesc de la 500 de lei de persoana. Astfel, un pachet turistic care include trei nopti de cazare cu mic dejun bufet suedez, gustare cu oua rosii, cozonac si vin rosu in noaptea de Inviere, vanatoare de oua si iepurasi pentru copii in dimineata de Paste si pranz traditional costa de la 516 lei de persoana si ajunge la 714 lei de persoana, in functie de tipul camerei in care se face cazarea. Pentru cei care aleg pachetul turistic cu patru nopti de cazare la acest hotel, preturile pornesc de la 614 lei de persoana si ajung la 850 de lei de persoana.
 
Pe litoral, tarifele pentru o noapte de cazare, de Paste, incep de la 50 de lei
 
Cei care aleg sa mearga de Pasti in statiunea Mamaia vor plati pentru o noapte de cazare 50 de lei de persoana la un hotel de doua stele, fara mic dejun inclus.
 
Tarifele cresc la hotelurile de trei si patru stele, cu preturi care incep de la 88 de lei, respectiv 187 de lei de persoana pe noapte pentru minimum doua nopti de cazare, cu micul dejun si masa de Paste incluse. Tot la un hotel de patru stele din Mamaia, dar la preturi care pornesc de la 448 de lei de persoana pe noapte, turistii au all inclusive, in tarif fiind incluse si masa in ziua de Paste, dar si accesul la piscina, sauna, jakuzzi, fitness. Turistii care opteaza pentru acest hotel vor putea beneficia si de "dus emotional", "dus cervical", tratamente SPA, masaj cu pietre vulcanice, dar si excursii la obiective de interes turistic din Dobrogea.

Mai multe oferte pentru vacanta de Pasti si de 1 Mai gasiti pe www.mediafax.ro.