Nici macar nu este nevoie sa alergati dupa cazare, bilete la concert sau avion, pentru ca agentiile din Romania au pachete complete. Si tara noastra va atrage astfel de turisti, pentru ca Robbie Williams va canta la vara in Bucuresti.

Legendara trupa AC/DC va porni intr-un nou turneu prin lume, si unul dintre cele mai ravnite concerte este cel de la Londra, din 4 iulie.

Formatia rock australiana este vanata de sute de turisti din Romania, dornici sa-si vada idolii pe Wembley, ori sa-i prinda in alte orase din turneul "Rock or Bust". Acum 5 ani, la Bucuresti, au facut un show incendiar.

Pachetul pentru AC/DC include atat biletul de avion, cazare, transferuri, cat si bilet la concert aproape de scena. Costa de la 438 de euro.

Pentru astfel de vacante, pretul de baza e stabilit de la bun inceput. Adaugati insa cateva zeci sau sute de euro daca vreti un hotel mai bun, un loc mai in fata la concert sau cateva zile de vizitat orasul.

Fanii lui Nick Cave au preferat de pilda concertul lui de la Barcelona- pe 21 mai. Iar cei care vor sa-i asculte pe cei de la Maroon 5 au ales Amsterdam pe 3 iunie. Oferta agentiilor include bilet de avion, cazare, transfer, mic dejun si intrarea la concert - in total 430 de euro.

Cine vrea Roxette poate opta pentru Berlin, pe 27 iunie. Preturile incep de la 385 de euro. Trupa vine si la Bucuresti, pe 17 mai.

Totusi, cei ce raman acasa nu trebuie sa ofteze a dezamagire. 60 de mii de oameni sunt asteptati pe data de 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti pentru concertul lui Robbbie Williams. O ocazie excelenta pentru agentiile de turism din Romania sa atraga turisti straini in tara noastra. Ofertele de city break pornesc de la 200 de euro si includ si bilet la concert.