In Predeal, o multime de turisti au luat drumul partiei Clabucet. Fie cu propriile masini, fie cu microbuze particlare care te pot urca la 1100 de metri altitudine. Aici, atat incepatorii cit si cei cu experienta pe schiuri se pot bucura de 50 de cm de zapada, strat mentinut cu ajutorul tutnurilor de zapada artificiala care functioneaza din plin.

 Insa nu toata lumea care a fost ieri pe partie a venit la distractie , cativa studenti de la faculatea de sport au avut mari emotii pe schiuri ei au dat examenul la proba practica. 

Si la Sinaia partiile sunt pline. La 2000 de metri altitudine, turistii au de ales intre Valea Dorului si Valea Soarelui. Se poate ajunge numai cu telecabina, iar aici schiorii se pot bucura de un strat de zapada de 60 de cm.

 Cei care nu vor prea multa agitatie in jurul lor pot merge Azuga, unde au la dispozitie doua partii: Sorica si Cazacu unde se poate ajunge cu masina, la peste 900 de metri altitudine.

Si la Busteni pe partia Calinderu, cu un grad de dificulatte mediu se poate schia perfect.

 Mare atentie insa pentru cei care vor sa ajunga in muntii Fagaras. Riscul de avalanse este foarte mare din cauza vremii instabile. De exemplu, salvamontistii au inchis toate traseele din zona Balea Lac, la peste 2000 de metri altitudine si le recomanda turistilor sa evite drumetiile. Daca decid totusi sa urce pana la Balea Lac este de preferat sa foloseasca telecabina.