Tarifele pentru cei care vor sa petreaca la mare cateva zile in aceasta perioada variaza intre 65 de lei pentru o noapte, in sudul litoralului, la un hotel de doua stele, pentru doua persoane, si pot ajunge pana la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopti in apartamentul unui hotel de patru stele, tot pentru doua persoane, scrie News.ro.

Unele pachete mai scumpe includ terapii spa, dusuri emotionale, cascade cervicale, sauna finlandeza, biosauna si fantana de gheata.

Hotelierii au pregatit pentru acea perioada oferte pentru toate buzunarele si pentru cei care doresc sa vina pe litoral doua zile sau toata minivacanta, oferind si diverse facilitati, printre care acces la spa-uri, la piscina sau sezlonguri pentru plaja.

Astfel, la un hotel de patru stele din Mamaia un sejur de trei nopti pentru doi adulti, cu demipensiune, costa 2.169 de lei in camera dubla standard si 2.406 lei in camera dubla superioara, in timp ce pentru un apartament, tot pentru trei nopti si doua persoane, cu demipensiune, tariful este de 2.526 de lei. Pachetul mai include acces la piscina interioara si sauna, fitness, dus emotional, dus cervical, terapii spa.

La un alt hotel de patru stele din Mamaia preturile incep de la 443 de lei pe noapte, pentru doi adulti, in camera dubla standard, continua cu 485 de lei la camera dubla superioara si ajung pana la 557 de lei la garsoniera pe noapte tot pentru doi adulti. Oferta este valabila pentru sejururi de cel putin doua nopti si include ultra all-inclusive si doua sezlonguri de camera pentru plaja.

La hotelurile de doua stele din Mamaia tarifele variaza intre 100 de lei si 160 de lei, in functie de durata sejurului si de facilitatile oferite.

In statiunea Eforie Nord, la o unitate hoteliera de patru stele camera dubla este de 183 de lei pe noapte pentru doi adulti, cu mic dejun inclus, la un alt hotel de aceeasi categorie tariful pentru camera dubla este 143 de noapte pentru doi adulti, tot cu mic dejun inclus, iar camera tripla, 187 de lei pe noapte pentru trei adulti. Ofertele sunt valabile pentru sejururi de minimum trei nopti.

Un hotel de trei stele din Eforie Nord ofera pentru minivacanta de Rusalii camera dubla pentru 91 de lei pe noapte, pentru sejururi de minimum trei nopti, iar copiii si adolescentii pana in 18 ani au cazare gratuita. La un alt hotel de trei stele din Eforie Nord, preturile pleaca de la 272 de lei pachet pentru doua nopti, pentru doi adulti, cu mic dejun inclus si ajung pana la 510 de lei pentru cinci nopti. Tarifele includ acces gratuit la piscina complexului, la mesele de biliard si ping pong.

Pentru hotelurile de doua stele din Eforie Nord, turistii se pot caza de la 66 de lei pe noapte, fara mic dejun si pana la 106 lei, pentru o camera dubla cu balcon.

Si in statiunile din sudul litoralului exista oferte pentru toate buzunarele destinate celor care vor sa petreaca aici minivacanta de Rusalii. Un hotel de patru stele din Neptun-Olimp a pregatit pachete in functie numarul de nopti de cazare sau de tipul camerei. Astfel, tarifele variaza de la 780 de lei pentru un sejur de trei nopti, cu demipensiune, pentru un adult in camera single si 1.260 de lei pentru doi adulti intr-o camera dubla, pana la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopti, cu demipensiune, pentru doi adulti. Tarifele includ si acces la piscine, la sezlong pe plaja, loc de joaca pentru copii, acces gratuit la spa-ul hotelului pentru jacuzii, cascade cervicale, sauna finlandeza, biosauna, fantana de gheata.

La un hotel de doua stele din Neptun-Olimp, camera dubla la etaj costa 65 de lei pe noapte pentru doi adulti si minimum doua nopti, in timp ce o alta unitate din aceeasi categorie inchiriaza camera dubla standard cu 130 de lei pe noapte, mic dejun inclus, pentru doi adulti si sejur de cel putin trei nopti.