Plajele de lux au fost la mare pret din toate punctele de vedere. Trebuie sa stiti insa ca, daca vreti sa ajungeti pe o astfel de plaja, trebuie sa fiti pregatiti sa cheltuiti ceva bani. Un weekend complet la malul marii poate ajunge sa coste, in functie de preferinte si 3.000 de lei.

Cazarea care la un hotel de lux urca pana la 1.000 de lei pe noapte, iar cateva ore de plaja intr-o astfel de locatie va pot lasa fara 500 de lei. Spre exemplu, o sticla de sampanie costa in cel mai bun caz 100 de lei, iar un vin ajunge pana la 60 de lei. Un baldachin se poate inchiria pentru 50 de lei pe zi. Chiar si in aceste conditii, turistii nu se uita la bani.

Costumele extravagante, dansurile provocatoare si zambetele ispititoare sunt armele tinerelor care ii intampina pe turistii risipitori pe plajele de fite de la malul marii. Si vraja functioneaza, caci pregatiti parca pentru un concurs al distractiei, mii de fete si baieti au dansat cat i-au tinut picioarele. Pentru cei prea obositi dupa o noapte petrecuta in club, cateva ore de odihna pe sezlong au fost mana cereasca.

Nu au dus lipsa de domnisoare frumoase, mai ales ca patronii unor astfel de plaje au facut totul pentru a atrage cat mai multa lume. Iar fetele stiu cum sa-ti fure inima cu o floare bine plasata.