Am putea spune ca sezonul estival s-a prelungit la malul marii, pentru ca astazi la orele pranzului pe litoral au fost nu mai putin de 25 de grade Celsius in aer, iar apa marii a avut 18-20 de grade.

In aceste conditii, nu este de mirare ca pe litoral au ajuns aproape 50 de mii de turisti care se bucura dupa cum se vede si la aceasta ora de ultimele raze ale soarelui. Multi abia acum au avut concedii sau pur si simplu au profitat de oferta programului litoralul pentru toti.

Alegerea a fost inspirata pentru ca preturile sunt in scadere, iar pentru o saptamana de cazare pe litoral platiti intre 500 si 700 de lei sau maxim 850 de lei in sistem all inclusive.

Daca vremea va fi frumoasa, programul litoralul pentru toti ar putea fi extins inclusiv pana la jumatatea lunii octombrie.

Costurile mici si plaja linistita ii fac pe mii de romani sa-si petreaca vacanta in septembrie la malul marii. Chiar daca apa marii nu mai este la fel de calda ca in august turistii se bucura de relaxare si profita de fiecare raza de soare pentru un bronz perfect.