La targ vor participa 55 de agentii de turism din Romania, hoteluri si firme din mai multe tari, printre care Bulgaria, Germania, Egipt, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia sau Ungaria.

Vor fi puse in vanzare atat pachete turistice pentru Revelion in tara si strainatate, cat si oferte pentru vara anului pe viitor, cu reduceri de pana la 40%. "Cele mai cautate pachete pentru Revelion sunt in Valea Prahovei, Bucovina si Marginimea Sibiului", a declarat vicepresedintele ANAT, Corina Martin, pentru Mediafax.

Un sejur de Revelion in structuri montane clasificate va costa intre 1.000 de lei si 4.000 de lei, cea mai scumpa statiune fiind Poiana Brasov, la pensiuni preturile vor fi cuprinse intre 600 de lei si 2.000 de lei, iar pe litoral acestea ajung la 500 - 1.500 de lei de persoana pentru 4-5 nopti de cazare.

Vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Dragos Raducan, a afirmat ca majoritatea pachetelor pentru Revelion pe Valea Prahovei sunt deja vandute, cererea pentru aceasta zona fiind de trei ori mai mare decat oferta, in ciuda preturilor ridicate.