Cei mai multi turisti care calatoresc spre Romania provin din Germania, Israel, Italia, Suedia si Marea Britanie, traficul de calatori dinspre Peninsula Scandinava crescand, la randul sau, cu rapiditate, datorita dezvoltarii recente a rutelor Wizz Air, a declarat Janos Barits, Managing Director Wizz Tours, potrivit Agerpres.

Analiza subliniaza si tendinta de crestere a interesului romanilor pentru city-break-uri, destinatiile de top fiind Roma, Barcelona, Milano, Venetia si Londra, iar pentru vacante acestia solicita destinatii precum Cipru, Dubai, Malta, Costa del Sol si Sardinia.

Cuplurile de romani care aleg city-break-urile Wizz Tours prefera hotelurile de trei stele, valoarea medie a rezervarii situandu-se in jurul a 530 de euro.

In ceea ce priveste durata medie a sederii turistilor in vacantele la plaja, aceasta se situeaza la sase zile, cu o valoare a pachetului de calatorie, pentru grupuri alcatuite din trei persoane, de 760 euro.

Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, si ofera acces la peste 30.000 de hoteluri in mai mult de 130 de destinatii. Site-ul este disponibil si in limba romana, iar optional, clientii pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului, la tarif normal.