Muzica, aviatie civila, turism spatial si, mai nou, un lant hotelier. Sir Richard Branson este inepuizabil cand vine vorba de afaceri.

Richard Branson, presedinte Virgin Group: "Acest hotel este noul nostru copil".

Miliardarul britanic a anuntat initial ca pana in 2017 compania sa va deschide 20 de hoteluri in toata lumea. In scurt timp si-a refacut calculele si a redus numarul la trei. Primul dintre hoteluri a fost deschis cu un an intarziere, la Chicago.

Richard Branson, presedinte Virgin Group: "Ne-am gandit, dupa criza financiara, ca pe piata vor aparea numeroase proprietati, la preturi bune si ca ne vom putea extinde rapid. Numai ca lucrurile nu au mers asa cum ne-am asteptat. De-abia acum incepe sa gasim proprietati bune si ne putem extinde asa cum ne-am dorit."

Hotelul a fost amenajat cu gandul la doamnele care se vor caza acolo.

Richard Branson, presedinte Virgin Group: "Spre exemplu, daca nu esti imbracata decent si vine cineva sa iti aduca mancarea comandata in camera, poti inchide usa si ii poti transmite prin ea sa iti lase mancarea acolo unde doresti. Apoi, poti iesi sa iti iei comanda".

Dincolo de finisajele impecabile, hotelul este dotat cu tehnologii de ultima ora.

Raul Leal, director executiv Virgin Hotels: "Daca vrei sa comanzi ceva de mancare in camera, poti folosi o aplicatie instalata pe telefonul mobil. Ea te ajuta, de asemenea, sa controlezi temperatura din camera."

Pretul este pe masura: 200 de dolari pe noapte, insa pentru aceasta suma clientii au la discretie in minibarul din camera bauturi si gustari diverse.

Virgin Hotels va deschide urmatoarele doua locatii la New York si Nashville.