Oamenilor le-a ramas vacanta in gat. Prima lor noapte la un hotel de cinci stele a fost pe buna dreptate una de groaza. Ramasi pietoni, s-au pornit sa le strice si ei "firma" angajatilor de la receptie.

Una dintre masinile furate, un SUV de 80.000 de euro, se afla noaptea trecuta chiar in parcarea hotelului. Inca se mai vad urmele de cauciuc ale anvelopelor.

Surprinzator este ca tocmai coltul in care se afla SUV-ul este pazit, teoretic, cu doua camere de luat vederi. Din pacate, doar una nu a functionat.

La 20 de metri distanta se afla si receptia, si aceasta pazita cu agenti. Nimeni insa nu a vazut si nu a auzit nimic, iar oamenii isi cauta acum dreptatea pe la politie.

Conducerea hotelului a chemat politia nu doar pentru furturi, ci si pentru a-i tine in loc pe musafirii nervosi.

Printre pagubiti, si primarul comunei Clejani: "Dimineata cand ne-am trezit, la ora 08:30, am venit pana la masina sa verificam masinile, sa luam si noi ceva sa mergem spre plaja. Din pacate masina n-a mai fost gasita", povesteste Florin Nidelea.

Nu este prima data cand se fura masini scumpe pe litoralul bulgaresc. In fiecare sezon dispar cinci, sase. Hotii prefera modelele germane, pe care le salta de fiecare data de sub nasul paznicilor sau cu acordul lor.

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!