Il cheama Sebastian Stan, s-a nascut la Constanta, si e foarte ocupat cu proiecte peste Ocean. Acolo e vanat de televiziuni de pe intreg mapamondul, dupa ce a intrat in esalonul de top al VIP-urilor din industria filmului.

In premiera pentru Romania, a acceptat o intalnire la New York cu echipa PROTV si a vorbit despre amintirile din locurile natale. Simte romaneste, isi cauta radacinile si are un mesaj pentru noi toti - abia asteapta sa isi reviziteze tara si orasul in care s-a nascut.

E ora 9 dimineata la New York si orasul vibreaza intens. E plin de oameni pe strazile Manhattanului, o insula care de multe decenii reprezinta templul financiar, cultural si comercial al Americii.

Milioane de suflete animate de zgomotul strazilor, de reflexiile de pe cladirile gigantice si de savoarea cafelei, vanduta peste tot, inunda marile artere ale celui mai cosmpolit cartier new-yorkez. Pe strada Hudson, la 428, un tanar se indreapta catre o cafenea.

Poarta o geaca de piele, dar si o sapca pentru a-i masca usor trasaturile si e insotit de un asistent personal. Vorbeste respectuos si intra rapid in vorba cu patronul clubului, un australian casatorit cu o romanca. Se recomanda simplu, Sebastian si sustine ca locuieste in zona.

Faceti cunostinta cu Sebastian Stan, romanul care la 34 de ani joaca in cele mai tari blockbustere de la Hollywood. Lumea il cunoaste drept Bucky, cel mai bun prieten al lui Captain America, in seria de 3 filme cu supereroi, care i-a adus in ultimii 4 ani un succes fulminant.

Cititi continuarea pe www.stirileprotv.ro.