Pachetele cu 6 pana la 9 nopti de cazare sunt la hoteluri de doua si trei stele, la preturi ce variaza intre 270 si 750 de lei. Anul acesta, sunt doua tipuri de pachete de tratament - "Decada balneara" si "O saptamana de refacere in statiunile balneare".

Cine poate beneficia de pachetele balneare

Potrivit patronatelor din turism, toate categoriile sociale - pensionari, studenti si persoane active - pot beneficia de aceste pachete.

"Decada balneara" include 9 nopţi de cazare cu pensiune completa, la pretul de 650 de lei de persoana, cu cazare la hotel de doua stele, si 750 de lei pentru unitati de trei stele. Pachetul mai cuprinde doua proceduri pe zi si o consultatie medicala.

Campania "O sapamană de refacere in statiunile balneare" include un pachet de servicii de sase nopti cazare, cu mic dejun, doua sedinte de tratament pe zi si o consultaţie medicala.

Tarifele variaza in functie de categoria hoteliera, respectiv 270 de lei pentru unitatile de doua stele si 330 de lei pentru cele de trei stele.

Preturile cuprind TVA si comisionul de 10% pentru agentiile de turism, in cazul programului "O saptamana de refacere in statiunile balneare", respectiv 50 de lei pentru "Decada balneara".

Lista statiunilor incluse in program

La programe participa statiunile Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Calimanesti Caciulata, Slanic Prahova si Buzias.