“In cazul in care nu va plac pisicile poate va starnesc atentia tigrii ", spune Cezar. A vizitat peste 100 de tari, insa sufletul i-a ramas in Bangkok.

"A fost o experienta pot sa spun controversata. Am intalnit un pui, mi-a dat o laba peste picior, m-am bucurat ca nu l-am intalnit pe taica-sau", povesteste Cezar. Intrarea in parcul tigrilor costa 15 euro.

Si Nicolae a vizitat aproape toata lumea. A fost in Nepal, India, Mexic, dar cel mai tare iubeste salbaticia din Africa.

Altii, mult mai curajosi, s-au lasat atacati de lei. Au platit 70 de dolari ca sa stea intr-o cusca in timp ce de jur imprejur se plimba niste lei hamesiti. Se intampla la Christchurch, in Noua Zeenlanda.

Cei care scapa intregi, dar nu s-au saturat de aventura, pot merge la New Smyrna Beach in Bahamas. Acolo vor inota printre rechini.

La fel de inspaimantator este si toboganul natural de pe vulcanul Cero Negro, din Nicaragua. Sunt lasati sa alunece cu peste 60 km pe ora pe pietristul fierbinte.

Pana aici totul suna perfect, insa pentru aceste aventuri trebuie sa strangeti bani, nu gluma. Un sejur in Noua Zeelanda costa aproximativ 3.000 de euro. Destinatii ca Bahamas si Kenya sunt mai ieftine cu 500 de euro, in timp ce pentru Bangkok o sa achitati in jur de 1.500 de euro.