Azi-noapte, pe plaja de la Vama Veche nimeni n-a luat in seama ca termometrul indica doar 10 grade Celsius. Unii s-au incalzit in jurul focului, altii cu cateva pahare sau dansand.

Muzica data la maximum a animat petrecerea, dar nu i-a deranjat pe cei care au "obosit" prea devreme.

La terase, atmosfera era aceeasi. Petrecaretii au improvizat rapid un ring de dans chiar printre mese. Adevarati maestri de ceremonii, unii tineri au strigat, fericiti, cat i-au tinut plamanii.

150 de de francezi au fost dovada vie ca faima petrecerilor din Vama a ajuns departe. Si-au luat chitarile si au tinut mortis sa vada cu ochii lor cum se distreaza romanii de 1 Mai.

Unii tineri au sosit la Vama Veche inca de acum doua nopti. Cu bani putini, dar cu chef de distractie, si-au facut "culcusuri din stuf" in nisip, sau au intins corturile, apoi au tasnit in mare.

Apoi a urmat berea...la comun, la sticla, la cutie, cert este ca nimeni nu mai stie cat a baut.

Cei cu experienta in Vama Veche nu au uitat insa trucul, care i-a scapat de foame in anii precedenti: si-au ingropat merindele ca sa nu le vada ceilalti.

Vama pare sa nu doarma nici macar o ora. Dupa ce au baut si dansat toata noaptea, tinerii au stat pe plaja in asteptarea unui rasarit spectaculos. Si au avut parte de el . Apoi o baie in mare i-a trezit iar acum stau tolaniti la soare.

Intr-un alt decor s-a petrecut si in cluburile din Mamaia. Bauturi fine, domnite care mai de care mai fistichii si masini de multe zeci de mii de euro. Si aici e soare iar incet-incet incep sa fie ocupate sezlongurile.

Peste zi se anunta tot felul de de evenimente, de la parade, plimbari cu bricul Mircea, DJ care vor canta pe plaja dar si show-uri aviatice.

Pana acum vremea este excelenta, asa ca inca nu este tarziu sa va urcati in masina si sa va indreptati spre mare.

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro