“Programul special 'Litoralul pentru Toti' suscita, de la an la an, un interes crescut din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la cele mai avantajoase preturi. Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale recomandate in editia de primavara, in functie de categoria de hotel. Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: Litoralul pentru toti - varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese - servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja”, se arata in comunicat.

Pentru sudul litoralului, respectiv statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele sunt chiar mai mici fata de nordul litoralului romanesc.

“Ne asteptam la un numar de turisti mai mare in acest an, fata de editiile anterioare, intrucat acest sezon este unul de record in vanzari si imagine pozitiva, comparativ cu ultimii ani. Agentiile de turism care participa la realizarea programului ‘Litoralul pentru Toti' au primit cereri pentru astfel de vacante cu mult timp inainte de lansarea acestuia. In plus, avem in continuare evenimente pregatite pentru aceasta perioada, iar vremea se anunta foarte buna in continuare”, a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Potrivit acesteia, si la aceasta editie, voucherul de atractii le va permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet - Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Muzeul Militar Constanta, Monumentul Adamclisi, Cetatea Histria. De asemenea, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii ofera tarife reduse pentru turistii care vin pe litoral in aceasta perioada, a adaugat ea.