Plaja de marmura (Thassos): Avand o cariera la dreapta si stanci unde se pot face scufundari la stanga, aceasta plaja exotica si retrasa, situata intr-un mic golf, e compusa doar din pietricele de marmura. Contrastul dintre acestea si marea de un albastru electric, dar si peisajul parca rupt de lume, fac din aceasta plaja vedeta Insulei Thassos. Pachete de vacanta de la 32 euro/persoana.

Oia (Santorini): Un sat traditional grecesc aflat pe o stanca, cu strazi inguste si biserici cu domuri albastre, Oia ofera privelisti spectaculoase: poti vedea “vulcanul” – asa numesc localnicii insulele din lava solidificata Palia si Nea Kameni - si insula Thirassia. Privelistea merita savurata pe deplin cand soarele apune in Marea Egee. Pachete de vacanta de la 259 euro/persoana.

Morile de vant (Mykonos): Construite de venetieni in secolul XVI si aflate in uz pana la inceputul secolului XX, cele patru mori albe cu acoperis de lemn de langa orasul Mykonos raman un simbol al trecutului prosper al insulei; una din ele a fost transformata in muzeu si poate fi vizitata. Pachete de vacanta de la 329 euro/persoana.

Kerri (Zakynthos): De la plaja din Kerri se poate urca pe un drum pietruit spre far si pana pe malul stancos al insulei, la cateva zeci de metri deasupra marii, unde poate fi “ savurat” un apus de soare atat de captivant, incat, la final, turistii il aplauda. Pachete de vacanta de la 48 euro/persoana.

Paradise Beach (Corfu): O plaja pe cat de stancoasa si “inaccesibila” (se poate ajunge doar cu barca), pe atat de spectaculoasa, iar grotele sunt perfecte pentru snorkeling si scufundari. Pachete de vacanta de la 49 euro/persoana.

Valea Fluturilor (Rodos): Celebra vale impadurita aflata de-a lungul raului Pelekanos merita vizitata din luna mai, cand fluturii ies din crisalida si se raspandesc in intreaga zona, pana in august, cand mii de lepidoptere impanzesc valea pentru a-si gasi perechea. Pachete de vacanta de la 299 euro/persoana.

Plaja Navaggio (Zakynthos): De la plimbari cu barca in Pesterile Albastre pana la drumetii, escalada si scufundari, dar si privelistea unei epave spectaculoase, asta are de oferit plaja Navaggio, situata intr-un mic golf din insula Zakynthos. Pachete de vacanta de la 48 euro/persoana.

Mica Venetie (Mykonos): Una din cele mai fotografiate destinatii turistice din Europa, fostul cartier de case a devenit o zona pitoreasca dedicata barurilor si restaurantelor sic, cu o viata de noapte intensa. Turistii pot savura un cocktail de cinci stele in timp ce valurile li se sparg la picioare. Pachete de vacanta de la 329 euro/persoana.

Plaja Elafonisi cu nisip roz (Creta): Potrivit unor reviste de profil, apa limpede, turcoaz, si plaja cu nuante de roz fac din aceasta destinatie “un adevarat paradis de care te vei desprinde foarte greu dupa ce l-ai cunoscut”. Pachete de vacanta de la 179 euro/persoana.

Canal d’Amour (Corfu): Conform legendelor locale, indragostitii care traverseaza inot canalul, ce se aseamana pe alocuri cu o pestera, nu se vor desparti niciodata, iar cei care se scalda in apele canalului cand acesta e umbrit vor fi mereu norocosi in dragoste. Pachete de vacanta de la 49 euro/persoana.

Tarifele sunt exprimate pentru o persoana/sejur de sapte nopti, transportul cu autocarul sau avionul, in functie de destinatie, fiind inclus.

Christian Tour, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a inregistrat in anul 2013 o cifra de afaceri de 45 de milioane de euro, cifra care o claseaza in topul agentiilor de turism din Romania.

De 18 ani in piata, compania detine in acest moment 29 de agentii proprii in toata Romania, plus o filiala la Chisinau si 168 de angajati, fiind cel mai mare tour operator pe vacante de tip charter din Romania.